Комарници

Продукти

Отваряем комарник на панти

     Противонасекомната отваряема мрежа на панти се използва както за врати, така и за прозорци. Тя се изработва от алуминиева рамка и мрежа. Закрепва се с панти и се затваря с дръжка и шнапер. Свързващите конструкцията елементи са от ПВЦ материал. Когато площта на комарника е по-голяма от 1,2 кв.м. се слага допълнителен делител, за по-голяма стабилност и здравина. На вратите задължително се поставя делител. Той е най-бюджетния вариант за комарник. Цветовете в които се изработва са бял, кафяв, стандартните дървесни имитации и в цветове по RAL.

Ролетен комарник

     Ролетният комарник се състои от мрежа, алуминиева рамка и кутия. За да се движи мрежата, в долния и край има алуминиев профил. При движение на мрежата нагоре, тя се навива и се скрива в кутията. Тези комарници са изключително подходящи за монтиране на прозорци. Те позволяват и монтаж на външни щори, ако е съобразено правилно разстоянието между прозорец, комарник и щора. Тези комарници се изработват в самостоятелна рамка и затова те могат да се монтират и върху съществуваща дограма. Предлаганата цветова гама е в бяло, кафяво, стандартни дървесни имитации и цветове по RAL.

Плисе комарник

     Плисе комарниците са изключително елегантни и красиви. Те са чудесен избор за монтиране на врата, защото са много удобни за употреба в този случай. Те заемат малко място в сгънато положение, не закриват гледката и видимостта. Събирането на комарника става с хоризонтално движение като се прегъва като плисе. Плисе комарникът дава възможност за покриване на големи отвори. Освен това е лесен за сваляне, за да се почиства и да се прибира през зимата. Цветовете, от които може да избирате са бял, кафяв, стандартни дървесни имитации и цветове по RAL.

phone-icon